Dubai er bedre end Egypten og De Kanariske Øer

Dubai skylineRigtig mange mennesker vælger stadig Egypten (når der ikke er uroligheder) eller en af De Kanariske Øer, når de skal på en solferie om vinteren.

Men flere og flere får heldigvis også øjnene op for Dubai som et perfekt alternativ til de to ovenstående rejsemål. Og det er rigtig godt, for Dubai slår på mange måder de to andre steder.

Rejsetiden til de tre rejsemål er nogenlunde den samme. Egypten og De Kanariske Øer tager ca. fem timer, mens Dubai lige tager en times tid ekstra. Så her er der ikke den store forskel.

Mange flere oplevelser

Det er der til gengæld når det gælder muligheden for at få nogle spændende oplevelser på sin ferie.

De egyptiske charterdestinationer kan ikke byde på meget mere end sand og vand – med mindre man tager på en meget lang dagsudflugt til Cairo. Og det samme gælder De Kanariske Øer. Her er lidt andre ting at se, men ikke noget specielt.

Dubai har til gengæld en masse andre muligheder, hvis man ikke gider ligge på stranden hele dagen. For byen er, udover at være en fantastisk solferiedestination, også en storby – og endda en noget speciel af slagsen.

Her befinder verdens højeste bygning sig f.eks. Og verdens største shoppingcenter. For slet ikke at snakke om en indendørs skibakke samt en række andre fantastiske bygningsværker. Og der bliver hele tiden bygget nyt. Det samme kan man jo ikke ligefrem sige om de to andre steder.

Så vil du have en ferie, hvor der er lidt andre muligheder end bare at ligge på stranden, så er Dubai det optimale rejsemål for en solferie om vinteren.